Home LABIN Gradsko vijeće Gradski odbor odlučio – Nenad Boršić je kandidat za gradonačelnika Labina i...

Gradski odbor odlučio – Nenad Boršić je kandidat za gradonačelnika Labina i nositelj liste HDZ-a!

Gradska organizacija HDZ-a Labin, na sastanku održanom u utorak 30. ožujak 2021. godine, donijela je jednoglasnu odluku da će kandidat njihove stranke za gradonačelnika Labina i nositelj liste za Vijeće, biti predsjednik Gradskog odbora HDZ Labin, gospodin Nenad Boršić.

O ostalim nominacijama, uključujući zamjenika gradonačelnika i preostalim kandidatima na njihovoj listi za Vijeće Grada Labina, HDZ će javnost obavijestiti do petka 16. travnja 2021. godine.

„Zahvaljujem se svim članovima naše Gradske organizacije na potpori i ukazanoj časti da predvodim obje liste. Radeći na dobrobiti svih građana Labina, maksimalno ću se truditi kako bih opravdao ukazano povjerenje. Moj osobni cilj je ulazak u drugi krug izbora za gradonačelnika, a cilj naše liste je izboriti mjesto za najmanje tri vijećnika u novom sazivu gradskog vijeća. Siguran sam da smo svojim dosadašnjim radom i poštenim odnosom zavrijedili potporu Labinjanki i Labinjana. Mogu obećati da ćemo, i ubuduće, predano raditi te, kao vodeća politička opcija na nivou Hrvatske, još više doprinositi boljitku našeg grada i svih njegovih građana“, rekao je Boršić.