Home LABIN Gradsko vijeće HDZ objavio listu i predstavio video gostovanja Klimana u Labinu: “Boršiću je...

HDZ objavio listu i predstavio video gostovanja Klimana u Labinu: “Boršiću je Labin početak i kraj svijeta, ali ja ga razumijem i 100% podržavam!”

Gradski odbor HDZ-a Labin danas je poslao priopćenje javnosti i medijima.

“Želimo vas izvijestiti da ćemo danas Izbornom povjerenstvu Grada Labina predati potpise potpore mojoj kandidaturi za gradonačelnika Labina i listu HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Labina, na kojoj se, osim mene kao nositelja, još nalaze:

Miran GORTAN,

Mladen BOŽIČEVIĆ,

Emila RADELJEVIĆ,

Ante AUGUSTINOVIĆ,

Doris DIACCI,

Senija LULIĆ,

Iljo KRIŠTIĆ,

Magdalena VUJAKOVIĆ,

Jure SERTIĆ,

Nikola ŠIROKI,

Đurđica BRKIĆ,

Mikela VLAČIĆ,

Mato MARIĆ,

Milan RUKAVINA

Svojim dolaskom u Labin, potporu nam je dao osobno predsjednik HDZ-a Istarske Županije, gospodin Anton Kliman. Naglasili smo važnost našeg što boljeg izbornog rezultata, rekavši da će HDZ aktivno sudjelovati i pomagati u realizaciji svih projekata značajnih za Labinštinu poput: revitalizacije istarskih željeznica – samim tim i željezničke pruge Bršica-Lupoglav, izgradnje lukobrana u Rapcu, pomoći i suradnje na projektima Aglomeracije Labin-Raša-Rabac, Labin podzemni grad i razmatranja svih drugih inicijativa koje budu dolazile iz Labina.

Zaključili smo da dobar rezultat HDZ-a u Labinu logički podrazumijeva i znatno efikasniji pristup ministarstvima s ciljem što bržeg rješavanja bitnih stvari za Grad Labin na nivou države.

Naglasili smo da u Vijeću Grada Labina, poput nekih koji to primarno najavljuju, ne planiramo biti nikakvi kontrolori jer za to postoje nadležne institucije, već kanimo aktivno sudjelovati i pomagati u realizaciji značajnih projekata za naš grad.

HDZ, kao vodeća stranka u Hrvatskoj, to svakako može i hoće”, stoji u priopćenju HDZ-a Labin kojeg potpisuje predsjednik Nenad Boršić.