Home LABIN Labin - ostalo Koalicija IDS-ISU predstavila kandidate za Gradsko vijeće Labina

Koalicija IDS-ISU predstavila kandidate za Gradsko vijeće Labina

Labinska podružnica IDS-a koja na predstojeće lokalne izbore izlazi u koaliciji s Istarskom strankom umirovljenika, danas je i službeno predstavila kandidate s liste čiji je nositelj aktualni gradonačelnik Grada Labina i kandidat za gradonačelnika u sljedećem mandatu, Valter Glavičić.

Kako napominju, radi se o listi koja, uz kontinuitet rada i poznata lica, donosi i neke nove snage i nova imena. „Prije svega, zahvalio bih se svim našim sugrađanima koji su u velikom broju dali svoj potpis podrške, što nama predstavlja veliki poticaj i znak da smo prepoznati svojim radom i rezultatima. Tijekom prošlog vikenda, više od 50 naših volontera izdvojilo je svoje slobodno vrijeme i na brojnim lokacijama diljem gradskih četvrti prikupljalo potpise i družilo se s našim sugrađanima, poštujući sve epidemiološke mjere. Među njima su bili i svi članovi naše zajedničke liste za gradsko vijeće i svima im veliko HVALA! Na našoj listi nalaze se sve generacije, od studenta do umirovljenika, predstavnici nacionalnih manjina, sa svih područja našega grada, i jednim zajedničkim ciljem: dati 100% sebe za još bolji Labin!“

Uz nositelja liste Valtera Glavičića i aktualnu zamjenicu gradonačelnika i kandidatkinju za zamjenicu u sljedećem mandatu Federiku Mohorović Čekada, listu čine: Eni Modrušan, Lari Zahtila, Vesna Šćira Knapić, Đulijano Kos, Rasim Halilović, Bruna Gobo, Piero Glavičić, Renata Kiršić, Alenka Verbanac, Dean Milevoj, Dean Nestorović, Tijana Kocijel i Paulo Načinović.