Home LABIN Lifestyle Najpoznatiji BiH voditelj snažno poručio: “Smrt fašizmu, komandante! Da ti kažem, šta...

Najpoznatiji BiH voditelj snažno poručio: “Smrt fašizmu, komandante! Da ti kažem, šta ti rade pioniri što su ti se zakleli!”

I dok se čak i u Labinu ovih dana „biju verbalne bitke“ oko tih vremena, najpoznatiji bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović posjetio je Beograd, odnosno Kuću cvijeća.

„Smrt fašizmu, komandante! Da ti kažem, šta ti rade pioniri što su ti se zakleli!“ Poručio je to Hadžifejzović Titu što je, naravno, izazvalo veliku pažnju u cijeloj regiji.

Komentari koje ostavljaju ljudi s područja bivše Jugoslavije ispod ovog videa, govore više nego što mi možemo svjedočiti.

„Poslije Tita došli su kriminal, korupcija, nepotizam. Polako nas pretvaraju u robove oduzeće nam imena a staviće brojeve na nas“, rekla je Biljana Babić, a Tomislav Tomo Cesarec rekao je, između ostalog, jednu snažnu rečenicu: „Pozdrav generaciji koja nije znala za mržnju!“

Eddy iz Banja Luke napisao je: „Imali smo jednu himnu, služili smo jednu vojsku, imali smo zajedničke praznike, bili smo narod kojeg je poštovao cijeli svijet…ŠTA SMO SAD ???“

Mi na ta pitanja nećemo odgovarati, možda će neka od udruga u Labinu, a Vama ostavljamo da pogledate video: