Home GOSPODARSTVO Poziv na online radionicu “Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021....

Poziv na online radionicu “Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)”

Približavamo se kraju višegodišnjeg financijskog okvira Europske unije za razdoblje 2014. – 2020., te je u tijeku donošenje novog VFO-a za razdoblje 2021. – 2027. Najveća novost dodatna su sredstva Proračuna EU koja će se osigurati za program posljedica korona-krize pod nazivom „EU sljedeće generacije“.

Namjera ove radionice bit će u prikazu izvora financiranja projekata kroz dosadašnje te predstojeće sedmogodišnje razdoblje, mogućnostima financiranja poduzetnika te je naglasak na novootvorenom natječaju „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“.

Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola projekt Grada Pule i Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. organiziraju online radionicu na temu „Mogućnosti financiranja poduzetnika kroz EU sredstva (VFO 2021. – 2027. i NPOO)“ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i Facebook stranici EDIC Pula-Pola (događaj) u utorak, 4. svibnja 2021. godine u trajanju od 10:00 sati do 12:00 sati.

Teme koje će se obraditi u sklopu online radionice:

  1. EU SREDSTVA – DANAS

    – Financijska sredstva ESI fondova za razdoblje 2014. – 2020.

  1. EU SREDSTVA – SUTRA

    – Programi EU

    – Next Generation EU

    – VFO 2021. – 2027.

  1. Nacionalni plan oporavka i otpornosti (NPOO) 2021. – 2026.
  2. EU fondovi za poduzetnike
  3. Natječaj – Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Radionicu će voditi Kristian Korunić, jedan od vodećih stručnjaka na području RH za područje cost-benefit analiza, specijalist za financijsko i EU savjetovanje, te uspješan poduzetnik. Od početka 2010. godine vlasnik je i direktor konzultantske tvrtke MONEO savjetovanje d.o.o., koja je orijentirana na tri osnovne djelatnosti: EU fondovi, financijski konzalting i edukacija iz područja analize troškova i koristi.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na POVEZNICI.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti kontakt osobi Jeleni Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900).