Home OPĆINE Kršan Valdi Runko predstavio novu kandidaturu: “Bez puno riječi, djela su ona koja...

Valdi Runko predstavio novu kandidaturu: “Bez puno riječi, djela su ona koja govore!”

Aktualni načelnik Općine Kršan Valdi Runko danas je u kršanskom kaštelu upriličio press konferenciju povodom njegove nove kandidature za općinskog načelnika.

„Sa mnom su danas Dragan Ljubičić, Šemso Mujić, Ivan Vozila, Silvija Jakovčić i Elena Fajman. Dio liste koju sačinjavaju mladi i perspektivni, dokazano iskusni, racionalni ljudi našeg kraja.

Dragan Ljubičić, Šemso Mujić, Silvija Jakovčić, Valdi Runko, Elena Fajman i Ivan Vozila – dio nezavisne liste Valdija Runka

Želio bih zahvaliti svim mještanima Općine Kršan na podršci i povjerenju koje su mi iskazali u protekom mandatu. To su me povjerenje i podrška obvezali na provođenje i ostvarivanje zacrtanih projekta kroz protekle četiri godine.

Osigurao sam zajednici, dugoročno, siguran i stabilan Proračun! Koračali smo zajedno, premostili brojne probleme i prešli put koji našu zajednicu čini dostojanstvenim domom svakog čovjeka, s brigom za dobrobit svakog.

Pred vama stojim ponosan na učinjeno te s jasnom vizijom i jasnim programom za budućnost. To je naše danas koje moramo dovršiti, sutra koje možemo i moramo zajednički ostvariti.

Svi završeni, kao i budući projekti zahtjevni su i složeni, kako u pripremi dokumentacije tako i u provedbi i implementaciji te od općinske uprave, moga tima i mene osobno iziskuju dodatan angažmana, znalački i dostojan pristup u korištenju i upravljanju općinskim resursima.

Svi projekti koji su u pripremi ili u provedbi, stavljaju Vas i razvoj svakog kutka naše zajednice u prvi plan, vodeći računa o zadovoljavanju potreba mještana, posebno najmlađih, poduzetnika i umirovljenika.

Povjerenjem meni i mojoj listi za općinsko vijeće, osigurat ćete dostojan i pristojan život u zajednici i sredini u kojoj pripadate i djelujete. Bez puno riječi, djela su ona koja imaju govoriti.

Naše djelovanje i postojanost, ovdje znači prionuti i raditi za dobrobit cjelokupne općinske zajednici, tvoreći jedinstven mozaik truda, rada i uspjeha. O(p)stati na ognjištima naših najdražih, namjeravamo u našem prostoru graditi, stvarati, prepoznajući potrebu svakog pojedinca, obitelji i poduzetnika…

Ono što smo zajednički učinili, temeljni je razlog zašto moramo i zajednički nastaviti dalje. To je naš izbor! Na raskrsnici, jedini mogući smjer.

Povjerenje i podrška žitelja Općine Kršan obvezuje, hrabri i motivira moju listu i mene da pružimo i maksimalno dajemo svoje stečeno iskustvo i znanje, da odgovorno ustrajemo zajedno u činjenju, u vremenu, prilika i izazova, koje je pred nama.

Nećemo Vas iznevjeriti jer mi ZNAMO i MOREMO“, poručio je Valdi Runko.