Home SPORT Rukomet VJEROVALI ILI NE | PPD Zagreb zbog koronavirusa u svojim redovima zatražio...

VJEROVALI ILI NE | PPD Zagreb zbog koronavirusa u svojim redovima zatražio prekid prvenstva, HRS obustavio sva natjecanja!

Upravni odbor HRS-a danas je u 13 sati imao svoj sastanak na kojem je donesena odluka o kojoj će se, sigurni smo, mnogo pričati. Naime, u proteklim danima PPD Zagreb, klub pogođen koronavirusom, predložio je prekid prvenstva, a na to je oštro kontra reagirao našički NEXE.

Iz provjerenih izvora doznajemo kako je danas na Upravnom odboru donesena odluka kako se sva rukometna prvenstva (i seniorska i omladinska) zaustavljaju do daljnjeg, odnosno do sredine svibnja kad se predlaže nastavak natjecanja, ukoliko epidemiološke mjere tada to dozvole.

Zanimljivo, dva su natjecanja dobila dozvolu za nastavak, U17 i U16 za mlade rukometašice. Razlog nismo uspjeli saznati. Bilo kako bilo, sigurno će biti veliki broj nezadovoljnika ovom odlukom, a reakcije klubova možemo očekivati u narednim danima. To znači da od danas pa sve do sredine svibnja prvenstvene susrete neće igrati ni RK Rudar ni ŽRK Rudar.