Home SPORT Nogomet Iskra krenula u akciju prikupljanja sredstava za montažne tribine

Iskra krenula u akciju prikupljanja sredstava za montažne tribine

Nogometni klub Iskra s Vineža krenula je u akciju „TRIBINE“, kako su objasnili na svojim društvenim mrežama, a u želji da kraj svog terena za igru postave montažnu tribinu. Kako objašnjavaju, treba im 130 tisuća kuna, a sve informacije možete pronaći u nastavku.

„Dragi prijatelji,

S današnjim danom krećemo sa akcijom prikupljanja sredstava za dobavu i montažu tribina. Cilj je 130.000,00 kn, a veseli nas da smo već potpisali dva ugovora o donaciji.

Baziramo se na puno malih iznosa kako bi svakome dali priliku da sudjeluje, a da nikoga ne opteretimo previše u ova čudna vremena.

Čast potpisa prvog donacijskog ugovora pripala je dugogodišnjem prijatelju kluba i poduzetniku gospodinu Daliboru Pjeviću i njegovoj tvrtki DALIJA d.o.o. registriranoj za arhitektonske i inženjerske djelatnosti.

Ukoliko vam treba projekat, praćenje investicije ili savjetovanje u gradnji od tvrtke sa iskustvom obratite se s povjerenjem na +385 95 903 9640 ili na dalibor_pjevic@yahoo.com.

Ukoliko i Vi želite sudjelovati u donaciji možete uplatiti minimalni iznos na naš račun:

HR6824020061100137399

s naznakom donacija za tribine, te time pomoći našoj sredini te našem i vašem klubu.

Kako bude vrijeme odmicalo, tako ćemo Vas informirati o našoj akciji koja će biti transparentna i dostupna svima na uvid.

Sve informacije vezane uz donacije možete dobiti na broj telefona: 091 524 31 21“, poručili iz NK Iskra. Sretno Vinežani, uvijek se treba veseliti svakom poboljšavanju infrastrukture!