Home LABIN Gradsko vijeće Koalicija IDS-ISU započela s pojedinačnim predstavljanjem kandidata za Gradsko vijeće

Koalicija IDS-ISU započela s pojedinačnim predstavljanjem kandidata za Gradsko vijeće

Koalicija IDS-ISU započela je s pojedinačnim predstavljanjem kandidata s liste za Gradsko vijeće Grada Labina. Jučer  su putem svojih društvenih mreža predstavili četvero kandidata: Paula Načinovića, Tijanu Kocijel, Deana Nestorovića i Deana Milevoja.

Tom prilikom aktualni gradonačelnik Valter Glavičić te kandidat za sljedeći mandat istaknuo je „MI SMO 100% LABIN Upoznajte kandidate za gradsko vijeće! Danas predstavljam četiri kandidata s naše liste za gradsko vijeće. Kliknite na fotografiju i saznajte više o članovima našeg tima!“

Paulo Načinović

rođen je 1989. godine i živi u Rapcu od svog rođenja. Srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Labinu, a 2008. počine studirati poslovnu ekonomiju na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, te 2013 stječe zvanje magistra ekonomije. Dugi niz godina radio je u raznim hotelskim kompanijama Istre, ali i u Austriji, a trenutno je zaposlen kao planer proizvodnje u Poslovnoj zoni Vinež.

Od svog povratka iz Austrije, aktivno sudjeluje u svim aktivnostima usmjerenim na poboljšanje života mladih ljudi Labinštine kao član predsjedništva Kluba mladih IDS-a, član Savjeta mladih Grada Labina, potpredsjednik Savjeta mladih Istarske županije, a odnedavno je od građana Rapca izabran i za predsjednika Mjesnog odbora. Želja mu je da se mladi nakon školovanja vrate u Labin i da tu mogu izgraditi svoj dom i osnovati obitelj.

Slobodno vrijeme najčešće provodi u društvu obitelji i prijatelja, uz glazbu, filmove ili knjige.

Tijana Kocijel

Rođena  1976.,na Vinežu, udana, majka dvoje odrasle djece Antonie (21) i Tulia (18).

Osnovnu školu završava u Labinu, te daljnje školovanje nastavlja u Puli, smjer  ekonomist. Nakon par godina upisuje i školu informatike  i managementa IVORA u Rijeci kamo stječe  licencu grafičkog dizajnera ( ILC) . Radim na radnom mjestu materijalnog knjigovođe u resortu Girandella u  Valamaru, a od hobija voli trčanje, hodanje, vožnju biciklom, putovanja…

Svojim političkim angažmanom želi pridonijeti da se stvore bolji poduzetnički uvjeti za male poduzetnike i obrtnike, da se šta više mladih  kao i žena uključi u politiku tj. u razvoj svoga grada kako bi se stvorili što bolji uvjeti za njihov rad.

Dean Nestorović

Rođen 1982. u Puli, živi u Labinu,  Diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Puli i stekao zvanje profesor hrvatskog jezika i književnosti i talijanskog jezika i književnosti. Zaposlen u OŠ Matije Vlačića Labin. Svoja radna iskustva stječe u Centru Liče Faraguna i osnovnim školama u Raši i Čepiću, sudjeluje na raznim projektima multikulturalnosti, jezičnim i kulturnim odnosima i suradnji s naglaskom na convivenzu i suživot. Dosadašnji član gradskog vijeća, član MO Labin donji, član gradskog odbora za kulturu, član školskog odbora Centra Liče Faraguna. Dugogodišnji volonter GDCK Labin, zaljubljenik u svoj grad, rudarske korijene, baštinu, more i domoću besedu.

U svom pedagoškom radu promiče i potiče djecu i mlade na društveni angažman, humanost, volonterstvo, razvijanje empatije, tolerancije. Voditelj je i jedan od prvih učitelja i suradnika u Projektu Građanin – izvannastavnoj aktivnosti građanskog odgoja koju OŠ Matija Vlačić provodi već treću godinu te se vodi upravo motom da svaki građanin treba biti informiran, educiran i aktivan građanin u svojoj mjesnoj zajednici te iznad svega voditi se vlastitim načelima etičnosti, humanosti, multikulturalnosti i suživota.

Vizija za koju se zalaže jest promicanje društva temeljenog na znanju i obrazovanju, društva posvećenog stvaranju poticajne okoline za djecu i mlade, obogaćene različitim sadržajima za sve generacije našega grada po kojima će Labin i dalje biti mjesto kvalitetnog života svih naših građana.

Dean Milevoj

rođen 1959. godine na Vinežu. Završio gimnaziju u Labinu. Diplomirao na Fakultetu graditeljskih znanosti u Rijeci 1984. godine i stekao zvanje diplomiranog inženjera građevinarstva.

Nakon završenog studija zapošljava se u građevinskoj firmi “Učka ” u Labinu. Od 1990. godine bavi se poduzetništvom te osniva firmu za trgovinu građevinskim materijalom.

Svojim iskustvom u vođenju privatne firme želi pridonijeti još uspješnijem razvoju poduzetničkih aktivnosti u Gradu Labinu.