Home SPORT Rukomet Labudice nakon poraza od Zameta pale na treće mjesto ljestvice

Labudice nakon poraza od Zameta pale na treće mjesto ljestvice

Piše: Arijan Udovičić

Jučer su posljednju utakmicu ove sezone odigrale rukometašice Rudara. Naime, Labudice su gostovale u Rijeci gdje ih je dočekala ekipa Zameta u izravnom okršaju za drugo mjesto na ljestvici.

Domaće rukometašice bile su motiviranije s obzirom da su nakon uvodnih deset minuta imale 5:1. Nakon 21. minute pogotkom Visković na semaforu stoji 10:3, a potom Rudar ulazi u seriju od četiri uzastopna pogotka, pa u 29. minuti dolazi na 11:7

Nakon predaha domaće rukometašice opet odlaze na osjetniju prednost, pa je tako u 37. minuti Stanić pogodila za 13:8, a pet minuta nakon Pleša postavlja i 16:9. Na trenutak su se probudile gošće, pa Skorić, Belušić i Raspudić uzastopno pogađaju za 17:13.

Međutim, opet je Zamet uzvratio s tri pogotka te na semaforu, deset minuta prije kraja, stoji 20:13. Raspudić i Skorić su do kraja susreta pogađale za svoju ekipu, ali zaostatak Rudara nije se previše mijenjao.

Rukometašice trenera Datosa ovim su porazom pale na treće mjesto ljestvice gdje će i završiti sezonu. Trešnjevka je novi prvoligaš, a Zamet je drugi.


RIJEKA– Centar Zamet – 2. HRL Zapad žene – 22. KOLO
SUCI: Vladimir Grubor i Maid Katanić (oba Poreč)

ZAMET – RUDAR LABIN 23:17 (11:8)

ZAMET: Mrakovčić, Troskot 1, Perčić Bahtiri 1, Blažić, Mršić, Krizmanić, Mikolić K.10, Tabar 3, Pleša 3, Mikolić I. 2, Budić, Pleše, Toskić, Stanić 1, Višković 2, Svast.

Sedmerci: 2/5, Isključenja: 2 minute (Troskot 2)

Trener: Dragutin Žiljak

RUDAR: Kamenar, Peršić, Franković, Mileta, Raspudić 7, Zahtila 4, Bradanović, Vrkić, Belušić 1, Jelčić, Lepinjica, Vukić, Basanić, Skorić 5, Hren.

Sedmerci: 2/4, Isključenja: 4 minute (Raspudić 2, Zahtila 2)

Trener: Diego Datos