Home LABIN Turizam Labin Nove informacije za iznajmljivače s Labinštine, radi se o cijepljenju

Nove informacije za iznajmljivače s Labinštine, radi se o cijepljenju

Obavještavaju se zainteresirani iznajmljivači sa područja Turističke zajednice Grada Labina, Turističke zajednice Općine Raša, Turističke zajednice Općine Kršan i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja o nastavku sakupljanja popisa iznajmljivača koji se žele cijepiti protiv bolesti Covid 19.

Sukladno održanoj koordinaciji s nadređenima i s obzirom na veliku zainteresiranost za cijepljenje, obavještavamo vas da se umjesto nositelja rješenja o kategorizaciji može prijaviti jedna osoba iz kućanstva koja je u neposrednom kontaktu s gostima.

Molimo zainteresirane iznajmljivače da se jave u turističku zajednicu putem maila: Turistička zajednica Grada Labina – tzg.labin@pu.t-com.hr, Turistička zajednica Općine Kršan – info@istria-krsan.com, Turistička zajednica Općine Raša info@tz-rasa.hr, Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja – tzo@svetanedelja@gmail.com, te ih molimo da u znak prihvaćanja cijepljenja dostave podatke.

Potrebni podaci: ime i prezime iznajmljivača (nositelja rješenja o kategorizaciji objekta), datum rođenja, OIB, matični broj osiguranika HZZ, broj mobitela i adresa e – pošte. Mole se privatni iznajmljivači da dostave sve tražene podatke do srijede 19.05.2021. do 14 sati, jer se u protivnom neće moći uvrstiti na spisak prioritetnog cijepljenja. Informacije o terminima cijepljenja i o vrsti cjepiva biti će objavljene naknadno.