Home LABIN Od 2. lipnja turistima u Labinu dostupna dva nova punkta za testiranje...

Od 2. lipnja turistima u Labinu dostupna dva nova punkta za testiranje na COVID-19

Photo by Mufid Majnun on Unsplash

Kako javljaju danas iz Turističke zajednice Grada Labina, od 2. lipnja na 2 lokacije bit će osigurana 2 punkta za testiranje na COVID-19  za sve goste pružatelja usluga u domaćinstvu (privatni iznajmljivači), vlasnike kuća i stanova za odmor (vikendaši) te pružatelja usluga smještaja u ostalim ugostiteljskim objektima (mali i obiteljski hoteli, kampovi, kuće za odmor,  i sl.) koji posluju i djeluju na području TZG Labina, TZO Raša, TZO Kršan i TZO Sveta Nedjelja.

LOKACIJE DUBROVA, ISPRED ZELENE KOCKICE

Lokacija broj 1 nalazi se na velikom parkingu na Dubrovi, ispred takozvane “Zelene kockice”, na adresi Štrmac 85, Labin.

Testiranja će se vršiti od strane Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i to ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 08:00 do 11:00.

Testiranje će koštati 375,00 kn za PCR test ili 100,00 kn za BAT (ili brzi antigenski test). Plaćanje će biti moguće karticom (što se i preporučuje) ili gotovinom.

Obrazac za testiranje potrebno je poslati mail-om na adresu: covid@rabac-labin.com i to nedjeljom, utorkom i četvrtkom najkasnije do 13:00 sati. Gost će nalaze dobiti mailom.

LOKACIJA ISPRED STOMATOLOŠKE POLIKLINIKE APOLONIA

Lokacija broj 2 nalazi se ispred Stomatološke poliklinike Apolonia, testiranja će se vršiti svakim radnim danom, no na ovoj je lokaciji jedino dostupan BAT test.

Kontakt i narudžbe idu prema Apolonijinim kanalima:

Adresa: Dubrova 308, Labin 

Tel: +385 (0)52 647 020

Mail: dental@apolonia.hr

Web: www.apolonia.hr