Home LABIN Potpisan ugovor, uskoro počinje izgradnja nogostupa prema Marciljanima

Potpisan ugovor, uskoro počinje izgradnja nogostupa prema Marciljanima

Grad Labin ovih je dana sklopio ugovor za radove na izgradnji nogostupa na relaciji Vinež – Marciljani. 

Zahvat obuhvaća izgradnju jednostranog nogostupa Vinež – Marciljani dužine cca 850 metara i širine 1,5 metara. Nogostup se izvodi uz lokalnu cestu u naselju Vinež (LC 50146) s desne strane gledano u pravcu Marciljani. 

U postupku javne nabave za odabir izvođača radova, odabran je najpovoljniji ponuditelj Obrt u građevinarstvu RAKOS, Ravni 29, s ponuđenom cijenom od 656.537,00 kn koja s uključenim PDV-om čini ukupan iznos od 820.671,25 kn.   

„Ovoj investiciji vrijednoj puno više od ugovorenih 800 tisuća kuna obzirom na njezin utjecaj na sigurnost stanovnika Vineža, odnosno Marciljani, prethodit će i radovi Vodovoda Labin koji je ovoga tjedna završio postupak nabave te će se na istoj dionici izvršiti i radovi polaganja podzemnih instalacija vodovodne i kanalizacijske mreže. Oba zahvata biti će usklađena kako bi se izvela u zadanim rokovima, ali i racionalizirali troškovi te će Labin uskoro dobiti još jednu lijepu i sigurnu šetnicu“ – istaknuo je gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić nakon potpisivanja ugovora.