Home OPĆINE Kršan Roman Carić – Općina Kršan je jasno i glasno rekla da želi...

Roman Carić – Općina Kršan je jasno i glasno rekla da želi promjenu!

Od prvog kruga izbora proteklo je tek nekoliko dana, a još se uvijek osjeća euforija oko nadmoćne pobjede koju smo imali u prvom krugu. Iako zbog tek nekoliko glasova idemo u drugi krug, jasno je da su žitelji Općine Kršan rekli su svoje: „Želimo promjenu“. Drago mi je da je većina mojih sumještana prepoznala našu kampanju, naš program i našu listu kao nešto za što se vrijedi boriti.

Svakodnevno dobivamo poruke i pozive podrške od svih strana i siguran sam da ćemo i u drugom krugu odnijeti istu takvu pobjedu.

Moj cilj je i dalje isti, donijeti ključne i odlučne promjene u Općini Kršan. Potrebno je zaokrenuti se u pravi smjer te krenuti u novi način upravljanja i vođenja općinom, novi način odabira prioriteta u razvoju i prioriteta projekta. Ono na što bi još stavio naglasak je transparentnost trošenja i upravljanja javnim financijama, odnosno financijama naših sumještana. Moramo biti maksimalno transparentni i uvijek tu za svakoga.

Program kojeg smo osmislili upravo to i donosi, te ću nakon ovih izbora sljedeće 4 godine raditi na tome da Općina Kršan postane ravnomjerno razvijena, učinkovita, brža, bolja i da svi žitelji imaju logodniji život nego što je to danas slučaj. Sada više nije vrijeme za povratak na staro već trebamo snažno zakoračiti ka budućnosti koja nas čeka.

Sljedeće 4 godine radim za ljude, radim za naše mlade, radim za naše starije, radim za svih bez iznimka. Siguran sam da će 30.5. ljudi opet izaći na birališta, čak i u većem broju, te da će pokazati svima što Općina Kršan može, treba i želi!

Više o programu #NoviSmjerOK i svim detaljima kampanje možete pronaći na web stranici: www.roman-caric.com