Home LABIN Labin - ostalo FOTO PRIČA | Ova prekrasna njuškica traži novi dom zbog jedne fantastične...

FOTO PRIČA | Ova prekrasna njuškica traži novi dom zbog jedne fantastične djevojke!

Edukativna, ali i pomalo tužna priča dolazi nam s društvenih mreža. Naša čitateljica i povremena kolumnistica Mattea Grgić poznata je već po velikoj ljubavi prema životinjama, a ovog je puta oduševila novim postupkom.

Naime, u okolici Žminja na glavnu cestu joj je istrčao pas bez čipa, a koji je bio zavezan teškim lancem kojeg je vukao za sobom. Naravno, bio je iscrpljen, zapušten, gladan i žedan…

Tobožnji skrbnik vjerojatno se više neće javiti, što i nije realno neki problem za psa koji će sigurno živjeti ljepšim životom.

„Ker traži dom, ima nekoliko godina. Super je pas, baš onako za udomiti. Lijep i bijel inače, ali do toga ćemo tek doći kroz naredne dane, kad ga iščetkamo i okupamo. A i moć ćemo reći više o njegovom karakteru, zasad je divan i rastapa se na svaki znak pažnje“, napisala je Mattea prije nekoliko dana, a onda je danas objavila ove fotografije.

Na kraju, ostaje nam pouka kako ljubav razbija sve okove (ovog puta gotovo pa doslovno), a iskreno se nadamo kako će pas uskoro dobiti novi dom, kakav i zaslužuje!

Što se tiče junakinje ove priče, nećemo je hvaliti, jer što god bi napisali, premalo je. Nadamo se da će se pas uskoro udomiti, a da će se Mattei sve dobro što radi za životinje vratiti stostruko!