Home ISTRA Sport IS Labinjani, volite 3v3 nogomet? Proslavljeni istarski nogometaš organizira zanimljiv turnir, a prijave...

Labinjani, volite 3v3 nogomet? Proslavljeni istarski nogometaš organizira zanimljiv turnir, a prijave su otvorene

Portal IstraSport već je pisao o zanimljivom projektu novigradskog nogometaša Matea Bertoše koji je na Kastvu pokrenuo MB Cageball, ali i o tome kako sada takva vrsta nogometne zabave stiže i u Istru. Točnije, u njegov Novigrad.

Na Velikom Trgu, od 05. do 07. kolovoza održati će se turnir 3v3 te Kids day, sličan onom koji se održao na Kastvu prije nekoliko tjedana koji je polučio veliki uspjeh, između ostalog i zbog odlične promocije tvrtke M&M Marketing.

Prijave su otvorene za turnir 3v3 na broj 098 180 8382 te na mail cageballkastav@gmail.com. Maksimalan broj prijavljenih igrača je pet, a igra se po 12 minuta. Pokrovitelj turnira su Grad Novigrad i Turistička zajednica Grada Novigrada.

Interes je i dosad velik, ali mjesta za prijavu još uvijek ima. Mnogi će Vam reći kako je nogometašima poseban gušt igrati na manjem prostoru (15×10 metara), a gledateljima atrakciju pojačava to što takvi turniri vrlo često privuku mnoge majstore čija je tehnička izvedba blizu savršenstva.

Takvih puno ima i u Istri pa je za očekivati pravi spektakl početkom kolovoza na Velikom trgu u Novigradu.