Home SPORT Nogomet Na Labinštini kao u ligama “petice” – nogometnih transfera ne nedostaje!

Na Labinštini kao u ligama “petice” – nogometnih transfera ne nedostaje!

Istarski nogometni markat je sve zanimljiviji. Najviše je „komešanja“, očekivano, na Labinštini, a kako i neće biti kad u narednoj sezoni na tom malom području (od Raše do Pićna je 25 km) čak četiri kluba igraju Prvu ŽNL.

Potpićanci su se prvi pojačali, doveli su iz Plomina vratara Tomasa Begića i napadača Daniela Amidžića dok su Nedešćani blizu potvrde dovođenja nekolicine mlađih nogometaša s Labinštine.

Rapčani su već objavili dolazak Vidasa i Džinića, a novak u ligi, vineška Iskra također planira se pojačati. Nije još javno objavljeno, ali Ermin Jašarević blizu je povratka na teren kod Pripremnice, a želja Vinežana, kao uostalom i apsolutno svih na Labinštini trenutno, je Nino Lazarić, dosadašnji ofenzivac Poleta.

Upravo su Polet i Plomin, županijski drugoligaši s Labinštine, u najnemirnijoj situaciji. Polet ne gubi puno igrača, ali ih je malo bilo i na proljeće, dok su Plominjani pred svojevrsnim resetom. Dvojica su već otišla u Potpićan, Simić i Babić su, barem na neko vrijeme, na različitim kontinentima, Kaligarić odlazi u Dragu, a Murat razmišlja o prekidu aktivne karijere. Dobra im je stvar što još uvijek imaju barem puno vremena…