Home SPORT Rukomet Završena i treća grupa Ljetnog kampa Kovarići, posjet Luke Stepančića oduševio najmlađe

Završena i treća grupa Ljetnog kampa Kovarići, posjet Luke Stepančića oduševio najmlađe

Od 12. do 16. srpnja održana je treća grupa Ljetnog kampa KOVARIĆI u resortu Girandella u Rapcu. U trećoj grupi bilo je 33 polaznika koji su vrijeme u kampu proveli u raznim sportskim aktivnostima, društvenim igrama i kreativnim radionicama za koje su se pobrinuli četiri trenera i dva volontera Labinske škole rukometa.

U trećem tjednu kampa posjetio ih je promotor Luka Stepančić, koji ovoga puta zbog ozljede nije mogao prisustvovati jutarnjem treningu, ali je zato druženje nakon treninga potrajalo duže nego inače.

Na oduševljenje naših Kovarića Luka je odgovarao na brojna pitanja o svojim rukometnim počecima, najdražim trenerima, suigračima, pobjedama i golovima, ali našlo se i pitanja o glazbenoj školi i ostalim hobijima našeg reprezentativca. Nakon druženja uslijedilo je potpisivanje majica i zajedničko slikanje kako bi svi Kovarići imali lijepu uspomenu sa druženja s Lukom Stepančićem.

Raspored aktivnosti otprilike je isti u svim grupama pa je tako i treća grupa Kovarića posjetila Sundance aquapark na Girandelli, vozili se vlakićem od Girandelle do Maslinice, šetali do Golubijere i za nagradu zasladili se s najboljim sladoledom u Pingo2.

„Ovim putem zahvaljujemo se partnerima projekta Valamar i Valfresco direkt, a treba napomenuti kako je ove godine vrijednost projekta Ljetnog kampa KOVARIĆI prepoznalo i Ministarstvo turizma i sporta sufinancirajući projekt“, poručili su organizatori.