Home ISTRA Turizam Barbanska adrenalinska avantura i ovog ljeta privlači mnoge Labinjane, ali i turiste

Barbanska adrenalinska avantura i ovog ljeta privlači mnoge Labinjane, ali i turiste

Sve više Labinjana posjećuje Glavane, selo na Barbanštini koje ima svoj adrenalinski park.  Kada stignete u Glavane, malo slikovito selo u općini Barban, pripremite se za dozu adrenalina koja će stimulirati i uzbuditi sva vaša osjetila. Probajte nešto zabavno i novo – posjetite najbolji adventure park u Istri – Glavani park.

Svi oni koji su dovoljno hrabri (ili osjećaju da žele biti hrabri), neovisno o njihovim godinama, uživati će ljuljajući se među stablima. Za vas su pripremljene tri rute – žuta, plava i crna, svaka viša i teža od one prethodne, a kao veliki bonus plava i crna ruta na kraju završavaju sa 113 metarskom zip linijom.

Mnogi zato uživaju u zabavnom adrenalinskom doživljaju u veoma raritetnom istarskom adrenalinskom parku – Glavani park. Otvoreno je od 9:00 do 20:00 svaki dan uključujući nedjelju.

Ako želite probati sve tri staze, domaćini mole da dođete najkasnije do 18:00 sati. Glavani Park nalazi se na cesti Vodnjan (10km) – Barban (6km). Ako dolazite cestom Pula – Labin po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo glavnom cestom vozite 300 metara i ugledate Glavani Park.