Home LABIN Labin - ostalo Donald Blašković: “Ovo je posložena stranka koja njeguje zajedništvo”

Donald Blašković: “Ovo je posložena stranka koja njeguje zajedništvo”

Sinoć je objavljena promjena na vrhu IDS-a Labin, a na kraju se emotivnim govorom, Skupštini zahvalila dosadašnja predsjednica Dolores Sorić te uz punu podršku novom predsjedniku zaželjela uspješan rad.

„Zahvaljujem svima na velikoj odgovornosti i časti koju ste mi večeras ukazali. IDS Labina posložena je stranka koja njeguje zajedništvo, stoga pozivam svakoga od vas na suradnju kako bi upravo sinergijom svih članova, onih iskusnijih, ali i onih mlađih doprinijeli tome da IDS u cjelini ponovno postane stranka s kojom se svaki od naših sugrađana može poistovjetiti. Stranka koja je prepoznata po zajedništvu, stranka malog istarskog čovjeka te u konačnici najjača regionalna stranka, zagovaratelj interesa naših sugrađana. Siguran i znam da to možemo zajedno učiniti!“ – istaknuo je novi predsjednik labinskog IDS-a Donald Blašković prilikom svog govora.

Punu podršku novom predsjedniku i predsjedništvu labinske podružnice svojim su govorima dali i gradonačelnik Grada Labina i kandidat za potpredsjednika IDS-a Valter Glavičić te kandidat za člana predsjedništva IDS-a Alen Golja.