Home ISTRA Politika Elena Puh Belci: “Riječ je potezu koji nema veze s brigom za...

Elena Puh Belci: “Riječ je potezu koji nema veze s brigom za Pulu i čije će posljedice svi građani osjećati u skorijoj budućnosti!”

Kandidatkinja IDS-a za pulsku gradonačelnicu, Elena Puh Belci, objavom na društvenim mrežama jasno je poručila što misli o početku „vladavine“ novog gradonačelnika Filipa Zoričića.

Zoričića mnogi već sad karakteriziraju kao populistu, a na posljednjem Gradskom vijeću Pule svih 13 gradskih tvrtki nije dobilo prolaznu ocjenu. Puh Belci je to oštro osudila.

„Svih 13 tvrtki Grada Pule od Vijeća dobilo Crveni karton?!

Ja bi razumjela da nova vlast želi smjeniti pojedince jer smatraju da se može bolje. Za naše sugrađane uvijek može i mora bolje, tu se slažemo svi.

Svi zaposlenici gradskih tvrtki žive u našem gradu, vole ga i znaju da svojim radom direktno unaprjeđuje kvalitetu života za sve svoje sugrađane. Davanjem negativne ocjene za svih 13 gradskih poduzeća šalje se isključiva politička poruka da apsolutno ništa nije bilo dobro i da nitko nije radio dobar posao. To apsolutno nije istina posebno u godini koju je obilježila pandemija.

Duboko sam uvjerena da se s time NE slaže većina građana Pule – uključujući i birače Zoričića, SDP-a i Možemo! Riječ je potezu koji nema veze s brigom za Pulu i čije će posljedice svi građani osjećati u skorijoj budućnosti“, rekla je Puh Belci.