Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine Je li Adria Oil vlasnik parcele na Marcilnici? “Očito su počeli radove...

Je li Adria Oil vlasnik parcele na Marcilnici? “Očito su počeli radove na svoju ruku, Gas Oil je još uvijek u igri!”

FOTO: Marijano Milevoj (Blog Labinska Republika)

Intrigantan post objavio je danas predsjednik NK Rudar Trans Euro Remzo Zalihić na svom Facebook profilu, kojeg još jednom prenosimo u integralnom obliku:

Najzanimljiviji dio u Zalihićevom postu odnosi se na lokaciju buduće benzinske postaje na Marcilnici za koju su neki već pisali kako je dobila tvrtka Adria Oil, koja je u međuvremenu postala generalni sponzor RK Rudar. Upitan da pojasni svoju tvrdnju da s nestrpljenjem očekuju odluku o vlasniku lokacije, Zalihić je rekao:

„Prema nama dostupnim informacijama, Ministarstvo državne imovine još nije donijelo odluku o vlasniku navedene parcele, pa se još ne zna tko će graditi, a ja se nadam da će to u konačnici ipak biti Gas Oil. Cijena nije bila jedini uvjet natječaja“, kaže Zalihić pa na pitanje o tome kako je jedna strana već izvršila određene radove na navedenoj lokaciji, predsjednik Rudar Trans Euro Zalihić daje zanimljiv odgovor:

„To su očito radili na svoju ruku, sasvim sigurno bez građevinske dozvole, što jasno upućuje da im je netko progledavao kroz prste. No, to nas ne zanima. Vidim da su naglo stali. Nas zanima ta parcela i boriti ćemo se do zadnjeg trenutka svim raspoloživim sredstvima. Ako ne uspijemo, imamo rezervnu plan, privatnu parcelu. Gas Oil će u svakom slučaju u Labinu graditi benzinsku postaju, ako ne na Marcilnici ove godine, onda uskoro malo sjevernije na rezervnoj lokaciji“, poručio je Zalihić.