Home SPORT Stolni tenis Josip Griparić treći na petom turniru “Milenij Open”

Josip Griparić treći na petom turniru “Milenij Open”

Protekli vikend u Opatiji je odigran 5. Milenij Open. Od stolnotenisača Brovinja najbolji rezultat postigao je Griparić Josip koji je u konkurenciji mlađih kadeta zauzeo treće mjesto. U grupi je pobijedio Miletića (Opatija) 3:0, a izgubio od Jakovljeva (STS Vojvodina) istim rezultatom.

U 1/4 finalu je bio bolji od Šakića (Malinska), a u polufinalu je izgubio od Radonjića (STS Vojvodina). U istoj kategoriji Bernaz Leo je grupu prošao kao drugoplasirani pobjedom nad Brubnjakom (Opatija) i porazom od Radonjića (STS Vojvodina). U 1/4 finalu je poražen od kasnijeg pobjednika Rajića (STS Vojvodina).

Bernaz je nastupio i u kategoriji kadeta, ali nije uspio proći grupu. Izgubio je od Flora (Slovačka) te opet od Rajića (STS Vojvodina).

U kategoriji najmlađih kadetkinja nastupila je Bernaz Sara. Grupu je prošla kao drugoplasirana pobijedivši Kinkelu (Opatija) i izgubivši od Bogović Marije (Malinska). U 1/4 finalu je bolja od nje bila još jedna igračica Malinske, Šakić Laura.

Bernaz je nastupila i u kategoriji mlađih kadetkinja, ali je u grupi doživjela tri poraza protiv Bogović Lane (Malinska), Bončokat (STS Vojvodina) i Ivčić (Sv. Jakov). Već sljedeći vikend stolnotenisače Brovinja očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta koje će se igrati u Puli.