Home LABIN Najava savjetovanja s javnošću za zgradu Apoteke

Najava savjetovanja s javnošću za zgradu Apoteke

Apoteka Grupa d.o.o. poziva zainteresirane građanke i građane Labina na prijavu za sudjelovanje u savjetovanju s javnošću.

Cilj savjetovanja je prikupljanje spektra podataka, ideja i mišljenja, otvaranje prostora za inovativna rješenja o razvoju projekta „Apoteka“ na usponu Aldo Negri u Starom gradu Labinu. Također, investitori žele razviti svijest o načinu rekonstrukcije i prenamjene zgrade kod zainteresiranih građana te ostvariti povezanost i osjećaj povjerenja u lokalnoj sredini.

Prvi krug savjetovanja održat će se u petak, 20. kolovoza 2021. godine, s početkom u 19:00 sati. Mjesto susreta je ispred zgrade „Apoteke“, Ulica Aldo Negri 6.

Građani će moći ući u objekt, razgledati ga uz predstavnika investirora, razgovarati o trenutnoj konzervatorskoj podlozi, te se informirati o trenutnoj fazi projekta. Savjetovanje će se provesti sukladno epidemiološkim mjerama.

Broj osoba je ograničen, stoga molimo prijavu putem web obrasca na www.apotekagrupa.com. Na istoj stranici objavljen je i program savjetovanja.