Home SPORT Nogomet NOVA ERA | Načelnica Irene Franković se sastala s novim predsjednikom Jedinstva...

NOVA ERA | Načelnica Irene Franković se sastala s novim predsjednikom Jedinstva Omladinac Alexom Šumbercem

Dana 06. kolovoza 2021. godine načelnica Irene Franković sastala se sa novim predsjednikom Nogometnog kluba Jedinstvo – Omladinac Alexom Šumbercem, na temu zajedničke suradnje i razvoja klupskog nogometa.

Načelnica je istaknula da je cilj da se mladi Općine Sveta Nedelja okupljaju i oko sporta te da NK Jedinstvo – Omladinac ima punu podršku za svoj rad, što je razvidno i iz iznosa odobrenih sredstava za rad kluba u 2021. godini, 250.000,00 kuna.

Predsjednik je naveo kako klub za naredno razbolje formira i rad vrtićke nogometne skupine, te da je cilj stabilizacija kluba, dobar i pozitivan novi početak kao i daljnja suradnja sa Općinom.

Za kraj, zaželjeli su jedan drugome puno uspjeha u novom mandatu. Nogometni klub je u srpnju organizirao 27. malonogometni turnir Klaudio Kiršić koji se odigrao na školskom igralištu u Nedešćini u periodu od 22. do 25. srpnja 2021. godine.

Održavanje turnira podržala je i Općina tako što je snosila troškove nabavke pehara, nogometnih lopti, pića za najmlađe sudionike te troškova prilagodbe javne rasvjete za noćne utakmice.