Home OPĆINE Kršan NOVA POTVRDA NAJAVLJENIH PROMJENA | Predrag Rogić novi je potpredsjednik IDS-a Općine...

NOVA POTVRDA NAJAVLJENIH PROMJENA | Predrag Rogić novi je potpredsjednik IDS-a Općine Kršan!

Da se IDS Općine Kršan mijenja, već smo pisali, a stižu nove potvrde napisanog. Naime, IDS Općine Kršan u proteklom je razdoblju imenovao i potpredsjednika stranke u toj lokalnoj samoupravi, nakon što je prije dva tjedna veoma pozitivno odjeknuo izbor Jurice Poropata za novog predsjednika IDS-a Općine Kršan.

Radi se o Predragu Rogiću, 36-godišnjem djelatniku Javne vatrogasne postrojbe Labin i diplomiranom ekonomistu koji je u Visokoj školi menadžmenta i sigurnosti Securu završio i Zaštitu od požara.

Trenutno je na magisteriju Kriznog upravljanja u Zagrebu što dovoljno govori o ambicijama i voljnom momentu novog potpredsjednika IDS-a Općine Kršan. Zanimljivo, fotografija je na Rogićevu sugestiju napravljena na kružnom toku u Vozilićima, a on to objašnjava:

„Smatram da se svaka lokalna samouprava, pa i naša Općina Kršan, mora razvijati jednakomjerno i da nijedan lokalitet ne smije imati prioritet. Jurica i ja smo Čepljani, time se ponosimo i sve ćemo u našoj mogućnosti napraviti da se podigne standard života tamo, ali moramo razmišljati i o drugim sredinama. S ovog kružnog toka može se otići i u Plomin, i u Plomin Luku, i u Čepić, i u Kršan i mnoga druga naselja. Zbog toga, mislim da je prikladno“, rekao je Rogić pa nadodao za kraj:

„Drago mi je da sam postao potpredsjednikom IDS-a Općine Kršan, mislim da je bilo vrijeme za promjene, a ja i Jurica se slažemo oko smjera u kojem želimo da naša sredina napreduje. Nadam se da će to ljudi prepoznati, a na nama je da im pokažemo zbog čega nam trebaju pokloniti povjerenje. U narednim mjesecima objavit ćemo više o planovima i idejama, nakon odrađivanja birokratskih imperativa“, zaključio je Rogić.

Inače, Rogića mnogi poznaju, kao i Poropata, i kao bivšeg nogometaša, najprije Učke ’72, a onda i Plomina, ali i kao dobrovoljnog darivatelja krvi te kao voditelja veoma poznatog Caffe bara Jezero u Čepiću.