Home OPĆINE Kršan Ove subote u Starom gradu Kršanu manifestacija “Istarska romantična večer”

Ove subote u Starom gradu Kršanu manifestacija “Istarska romantična večer”

Ove subote, 14. kolovoza, Stari grad Kršan i njegov čuveni srednjovjekovni kaštel bit će po 12. put mjesto održavanja manifestacije pod nazivom “Istarska romantična večer”.

Istarskom skladatelju i kantautoru Brunu Krajcaru na ovogodišnjoj glazbeno-poetskoj večeri pridružit će se glumica i pjevačica Mila Elegović, mladi istarski pjevač Valerio Ricchiuto, novinar i pjesnik Nikola Kristić, te jedinstvena labinska pjesnikinja Roberta Razzi.

Prije koncerta, u crkvi sv. Antuna opata, tradicionalno će se održati sveta misa s početkom u 19.30 sati. Udruga žena „Mendula“ iz Sv.Nedelje u sklopu humanitarne akcije “Za našu djecu” odobrenu od Državnog ureda za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije u svrhu prikupljanja donacija za potrebitu djecu Labinštine sudjelovat će na romantičnoj večeri prodajom domaćih kolača, libreta na cakavici “Spoda Menduli-versi z domoće skanciji”, te svojim radovima.

Istarska romantična večer koja će se uz slobodan ulaz održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite, počinje u 20.30 sati.