Home LABIN Lifestyle IstraSport dobio novog vlasnika, (p)ostaje ‘bratski’ portal našoj Labinskoj Komuni

IstraSport dobio novog vlasnika, (p)ostaje ‘bratski’ portal našoj Labinskoj Komuni

Iako je u praksi već duži period tako, portal IstraSport od 01. rujna suštinski, a od 01. siječnja 2022. i formalno ima novog vlasnika. Potpisom ugovora preneseno je apsolutno vlasništvo na obrt Kova PR, vl. Elvis Uravić, sa sjedištem u Tupljaku, 22a. Sukladno članku u ugovoru, ova novost objavljena je javno, a na snagu stupa s gore spomenutim dogovorenim datumom.

„Oni koji Zalihiću drže moralne prodike, neka dobro razmisle bi li oni predali nekome na miran način nešto što su sami stvorili. Naravno, ovaj je portal već više godina na mojim leđima pa je možda ovo i logično. Osobno, sada krećem u ozbiljnu borbu, IstraSport će postati prioritet te će, ili postati redakcija, ili ga neće biti. Sigurno ću napraviti sve da trud, kontakti i ogromna posjeta koju imamo ne otiđe ‘u ništa’“, rekao je sada i formalni vlasnik portala IstraSport, Elvis Uravić.

Kova PR će tako u svom 100% vlasništvu imati dva portala, IstraSport i Labinsku Komunu, portal koji je od 2019. naovamo postao relevantan izvor informacija. Kova PR naglašava kako je razdruživanje napravljeno sporazumno te će oba portala i u budućnosti surađivati s agencijama Rudar Marketing i Istria Media koje će, ne jedine, biti ovlaštene za prodaju marketinških prostora.