Home SPORT Rukomet Labudice imaju novu golmanicu!

Labudice imaju novu golmanicu!

Pozorniji pratitelji rukometnih zbivanja sigurno su čuli za Andreu Pavić, golmanicu Umaga i jednu od najzaslužnijih za lanjski najveći uspjeh umaškog kluba u povijesti, a to je osvajanje trećeg mjesta u Hrvatskoj, odmah iza nedodirljivih Podravke i Lokomotive.

Kako je lanjska golmanica labinskih Labudica Doris Hren svoju karijeru nastavila u Koki u Varaždinu, a Lea Zupičić će ovu godinu provesti u Portugalu, uprava kluba i trener Diego Datos morali su potražiti dodatno rješenje na toj osjetljivoj poziciji.

Dopredsjednik kluba Mauro Vidali rekao je: “Stvarno smo bili na mukama nakon što smo ostali bez dvije golmanice i bili smo svjesni da bez jakog imena na toj poziciji, ne možemo računati na veći rezultat, pogotovo što su nam druge dvije golmanice često zauzete fakultetskim obavezama (Nika Kamenar i Tereza Vretenar). Na sreću, uspjeli smo dovesti odličnu igračicu i osobu, i sigurno smo da s njom, Nikom i novopridošlom Terezom, trener Datos ima golmansku poziciju jako dobro pokrivenu. Drago nam je da je Andrea izabrala Labin, što je još jedna potvrda da se ovdje dobro radi i da igračice i igrači Labin smatraju pravim rukometnim gradom i dobrom prilikom za nastavak karijere.

Andrea je dijete Umaga, jednu sezonu branila je i u Sloveniji, u Kopru, a tada ju je put nanio na egzotične Kanarske otoke, na Tenerife. Nakon toga branila je u Umagu sve do kraja protekle sezone kada je bila jedna od najboljih golmana prve lige. Andrea je bila blizu prvoligaškog Osijeka, ali prevagnula je želja za ostankom u Istri.

Tako će od ove sezone braniti boje labinskog kluba i zasigurno puno doprinijeti u borbi za što bolji plasman! Čestitke upravi na kompletiranju igračkog kadra, a Andrei želimo da se u Labinu što bolje osjeća i da brani na istoj razini kao i proteklih sezona!