Home LABIN Prvašići osnovnih škola Labinštine čitaju besplatno u GK Labin – saznajte kako!

Prvašići osnovnih škola Labinštine čitaju besplatno u GK Labin – saznajte kako!

Gradska knjižnica Labin i ove godine organizira besplatno učlanjenje za sve prvašiće s područja Labinštine, s ciljem razvijanja i usvajanja čitalačkih navika kod djece od rane dobi. 

Pozivaju roditelje/skrbnike da sa svojim prvašićima posjete Dječji odjel knjižnice koji nudi mnoštvo zanimljivih knjiga, edukativnih slikovnica, lektirnih naslova, stripova te enciklopedija primjerenih djeci. Druženje s knjigom imat će pozitivan učinak na njihov kognitvni razvoj i doprinijeti lakšem svladavanju školskih obaveza; potaknut će dječju maštu, obogatiti njihov rječnik te pomoći tečnijem izražavanju.

Za upis u Knjižnicu potrebno je ispuniti pristupnicu koja je dostupna na pultu u Knjižnici, ali i online na sljedećem linku.

Prvašićima koji su već učlanjeni u Gradsku knjižnicu Labin, nakon isteka, članstvo je moguće besplatno produžiti na još godinu dana, uz priloženu ispunjenu pristupnicu. 

Posjetite labinsku knjižnicu kako biste zajedno vašim prvašićima uljepšali ulazak u svijet slova, riječi i samostalnog čitanja!