Home LABIN Labin - ostalo RABAC I LABIN DONJI | Nastavljene konzultacije s predstavnicima mjesnih odbora Grada...

RABAC I LABIN DONJI | Nastavljene konzultacije s predstavnicima mjesnih odbora Grada Labina

Konzultacije sa predstavnicima mjesnih odbora Grada Labina nastavljene su jučer, kada su održani sastanci sa Mjesnim odborom Labin Donji a potom i  Mjesnim odborom Rabac. Konzultacijama je uz Federiku Mohorović Čekada, zamjenicu gradonačelnika stanku prisustvovala pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i izdavanje akata za gradnju Anamarija Lukšić i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i upravljanje imovinom Danijel Žužić.

Predstavnici Grada upoznali su članove Mjesnog odbora Labin Donji sa nedavno usvojenim odlukama Gradskog vijeća Grada Labina kojim je inicirana izrada V. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Labina, I. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja naselja Kapelica i  V. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Labina i Presike, s obzirom da se radi o dokumentima prostornog planiranja od interesa za stanovnike MO Labin Donji.

Uz to, predstavnici MO Rabac upoznati su sa aktivnostima oko pripreme dokumentacije za provedbu natječaja Arhitektonskog uređenja naselja Rabac a predstavnici MO Labin Donji sa planovima za nastavak uređenja Pjacala – kao zaštićenog kompleksa industrijske kulturne baštine.

Predstavnici mjesnih odbora načelno su iznijeli prioritete na svom području, no zaključeno je da svoje pisane prijedloge dostave Gradu Labinu do 13. rujna 2021. godine. Konzultacije sa mjesnim odborima nastavljaju se danas poslijepodne kada će se održati sa članovima Mjesnog odbora Labin Kature i  Mjesnog odbora Vinež.