Home GOSPODARSTVO Gospodarstvo Labinštine Rockwool najbolji hrvatski izvoznik u Rumunjsku, direktor Fonović: “Ova nagrada posveta je...

Rockwool najbolji hrvatski izvoznik u Rumunjsku, direktor Fonović: “Ova nagrada posveta je svim našim zaposlenicima!”

ROCKWOOL Adriatic danas je dobio nagradu „Zlatni ključ“ u kategoriji “NAJBOLJI IZVOZNIK U RUMUNJSKU” u 2020. godini. Također je bio nominiran i u kategoriji “NAJBOLJI IZVOZNIK U ITALIJU” u prošloj godini.

Aleks Fonović, direktor tvornice tom je prigodom naglasio kako je ovo još jedna potvrda snage tvrtke odnosno svih kolegica i kolega kao i kvalitete Rockwoolovih proizvoda.

“Smatramo to velikim uspjehom pogotovo što je prošla godina za sve nas bila jako izazovna i morali smo se jako brzo prilagođavati potpuno novim i nikad ranije viđenim poslovnim okolnostima zbog svjetske pandemije. Zahvaljujem svim našim zaposlenicima i ovu nagradu posvećujem svima njima”, istaknuo je Aleks Fonović.

Ovogodišnji Zlatni ključ, druga je takva nagrada jer smo bili proglašenim najvećim izvoznikom u Italiju u 2015. godini. Stručno povjerenstvo za dodjelu nagrada „Zlatni ključ“ najboljim izvoznicima u 2020. godini sastavljeno je od predstavnika Hrvatskih izvoznika, HBOR-a, HGK, HUP-a, FINA-e, MINGOR-a, MINPO-a, MVEP-a, DZS, Carinske uprave, HAMAG-BICRO-a, HRT-a i CRANE-a.