Home LABIN U ponedjeljak 27. rujna održava se radionica društvenog inoviranja

U ponedjeljak 27. rujna održava se radionica društvenog inoviranja

U sklopu Projekta +Resilient održavaju se „Dani društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja u Istri“ od 15. do 27.09.2021. godine na području Istarske županije u organizaciji Javne ustanove „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove i Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Grad Labin sudjeluje u organizaciji Dana društvenog poduzetništva i društvenog inoviranja, te će se dana 27. rujna od 13:00 do 15:00 sati održati radionica društvenog inoviranja na temu „Turizam i storytelling“.

Naime, radi se o interaktivnoj radionici društvenog inoviranja uz popratnu izložbu koja će prikazati rezultate projekta +Resilient, odnosno društveno poduzetničke ideje koje se razvijaju u sklop Projekta +Resilient. Kroz radionicu društvenog inoviranja namjera je u suradnji različitih dionika doći do konkretnog rješenja koje može biti provedeno i realizirano, a po pitanju relevantnog problema lokalne zajednice kojeg su dionici prepoznali.

Dani društvenog poduzetništva i inoviranja u Istri otvoreni su za sve zainteresirane dionike – predstavnike iz domene organizacija civilnog društva, javne uprave, obrazovnih institucija, privatnog sektora te ostale zainteresirane građane.

Radionica će se održati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin, na adresi Rudarska 1a.

Događaj će se održati sukladno mjerama za sprječavanje širenja pandemije koronavirusa COVID – 19 te je broj sudionika ograničen.

Prijave su obvezne, i možete to učiniti na linku.