Home OBRAZOVANJE U Raši jučer sa školskim obavezama započelo 13 prvašića

U Raši jučer sa školskim obavezama započelo 13 prvašića

U novu školsku godinu u OŠ Ivana Batelića u Raši utisnulo se jučer trinaest  malih prvaša. U svečanom prijemu dobrodošlicu im je poželjela ravnateljica Greis Franković i pozdravila ih i u ime načelnice Glorije Paliska  te im uručila male poklone Općine Raša.

Veselim programom dočekala ih je učiteljica Dragana Macura sa svojim bivšim učenicima, a  sadašnjim petašima.  Damjan, Noemi, Amay, Lana i Ema vodili su, recitirali i pjevali vesele pjesmice.

Igrokazom „Đakinja prvakinja“ počastila ih je naša četvrtašica Korinna uz mentorstvo učiteljice Hasnije Karlović, a na gitari je zasvirao Mihael, naš sedmaš uz mentorstvo učitelja Marina Matošića.

Uz pregršt uzbuđenja i tisuću malih leptirića u trbuhu, mali su prvaši nakon kratkog programa  krenuli u učionicu upoznati se s učiteljicom i školskim obavezama, a roditelje je školska pedagoginja Elide Živić upoznala o polasku djeteta u školu.

Prvog dana nastave ispunili su  svoju lijepu školsku torbu  novim udžbenicima, simpatičnim smajlićima i pismom dobrodošlice koje im je pripremila učiteljica Dragana. Sretno, prvašići!